Ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης (Dimiourgia.gr Open Day!)

openday dimiourgia.gr

Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του πρότυπου προγράμματος ημέρας “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» (Dimiourgia.gr) από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας ψυχικής υγείας του
Δρ. Ιωάννη Μάλλιαρη & Συνεργάτες.

Το πρόγραμμα ημέρας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (Dimiourgia.gr) παρέχει καθημερινή θεραπεία των ασθενών σε ένα χώρο φιλικό και φιλόξενο ο οποίος βιώνεται ως ένα δεύτερο θεραπευτικό σπίτι για τον ασθενή. H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν στιγματίζει, δεν περιορίζει και λειτουργεί ενισχυτικά στα πλαίσια μίας πιο εντατικής θεραπείας και λειτουργικής αποκατάστασης για ασθενείς που έχουν πιο αυξημένες θεραπευτικές ανάγκες αλλά δεν χρήζουν και νοσηλεία.

Στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού, κάθε Παρασκευή, θα παρέχεται δωρεάν ατομική ενημέρωση (κατόπιν ραντεβού) σε οικογένειες και ασθενείς που θα ήθελαν να γνωρίσουν το χώρο αλλά και το πρόγραμμα από κοντά. Η ενημέρωση θα γίνεται σε ατομική βάση για την προστασία του απορρήτου των ενδιαφερόμενων.

Για να κανονίσετε το ραντεβού γνωριμίας σας καλείτε το 210-8816137 / 22940-22002 (Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος) και ενημερώνετε ότι ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (Dimiourgia.gr). Η ημέρα ενημέρωσης θα πραγματοποιείται στην Αθήνα και στη Ραφήνα.

 

Leave a Comment

Πρόσφατα σχόλια