Οι δημιουργικές εμπειρίες της Δημιουργίας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ένα πλαίσιο απασχόλησης για ανθρώπους με δυσκολίες στην ψυχική τους υγεία. Λειτουργούν βάσει των αρχών της συμπεριφορικής θεραπείας και της παρέμβασης της Συμφιλίωσης (Befriending).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους θεραπευόμενους (άσχετα με την διάγνωση τους) αρκεί να μην είναι σε κρίση.

Πριν την ένταξη στο πρόγραμμα απαιτείται ατομική αξιολόγηση για να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου και να είμαστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα θα του κάνει καλό και θα του ταιριάζει.

Οι θεραπευόμενοι που συμμετέχουν σε ατομική βάση στο πρόγραμμα θεραπείας της Δημιουργίας έρχονται σε επαφή με ομάδες μόνο εφόσον το επιθυμούν και τους το επιτρέπει η κατάσταση τους (ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε ο Ατομικός Δημιουργός να έχει απόλυτη ιδιωτικότητα).

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ανάλογα με το χρόνο που αφιερώνεται στο κάθε θεραπευόμενο και την συχνότητα συμμετοχής του καθώς και τους ειδικούς που συμμετέχουν.

Ο κάθε θεραπευόμενος μπορεί να συμμετέχει σε όσες Δημιουργικές εμπειρίες – δραστηριότητες επιθυμεί εφόσον αυτό κριθεί χρήσιμο από την επιστημονική μας ομάδα. Παρέχεται η δυνατότητα μεταφορικού μέσου (από και προς το σπίτι τους εντός Αττικής) και διατροφής.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Εμπειρίες
Πρόσκληση Συνεργασίας για Επαγγελματίες