Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Δραστηριότητες
Πρόσκληση Συνεργασίας για Επαγγελματίες
  1. Οι δημιουργικές δραστηριότητες της Δημιουργίας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ένα πλαίσιο απασχόλησης για ανθρώπους με δυσκολίες στην ψυχική τους υγεία. Λειτουργούν βάσει των αρχών της συμπεριφορικής θεραπείας και της παρέμβασης της Συμφιλίωσης (Befriending).
  2. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους ασθενείς (άσχετα με την διαγνωσή τους) αρκεί να μην είναι σε κρίση.
  3. Πριν την ένταξη σε δραστηριότητα ή ομάδα, απαιτείται ατομική αξιολόγηση για να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε ασθενή και να είμαστε σίγουροι ότι η δραστηριότητα θα του κάνει καλό και θα του ταιριάζει.
  4. Οι ασθενείς που συμμετέχουν σε ατομική βάση στο πρόγραμμα θεραπείας της Δημιουργίας έρχονται σε επαφή με τις ομάδες δραστηριότητας μόνο εφόσον το επιθυμούν και τους το επιτρέπει η καταστασή τους (ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε ο Ατομικός Δημιουργός να έχει απόλυτη ιδιωτικότητα).
  5. Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ανάλογα με το χρόνο που αφιερώνεται στο κάθε θεραπευόμενο και την συχνότητα συμμετοχής του καθώς και τους ειδικούς που συμμετέχουν.
  6. Ο κάθε ασθενής μπορεί να συμμετέχει σε όσες δραστηριότητες επιθυμεί εφόσον αυτό κριθεί χρήσιμο από την επιστημονική μας ομάδα. Για ασθενείς που συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας, παρέχεται η δυνατότητα μεταφορικού μέσου (από και προς το σπίτι τους εντός Αττικής) και διατροφή με ένα μικρό επιπλέον κόστος.